5 måder at rejse kapital til din virksomhed

At rejse kapital for at starte en ny virksomhed kan virke som en skræmmende opgave, men det behøver ikke være overvældende, hvis du følger et par grundlæggende forretningsmetoder. Hvis du har en levedygtig idé, som vil netto et afkast til din investorer og forberede en overbevisende forretningsplan er chancerne gode, at du kan finde investorer til at slutte sig til dig.
Hvis du tænker på at få uden for eller egenkapital til at finansiere din virksomhed, er der nogle ting du skal gøre først, der kan gøre din virksomhed mere attraktivt for investorer. Følg disse enkle ideer, og vil du være godt på vej til at hæve de penge du har brug for.
Først, altid tale med en kvalificeret virksomhed advokat (ikke din familie advokat). Der er en masse af love vedrørende hvordan egenkapital kan hæves fra offentligheden, og lovgivningen ændres ofte. Du har brug for nogen, der forstår disse love, men også hvordan for at sikre, at enhver erhvervskontrakter er skrevet til at beskytte dig og din virksomhed, især det med småt.
1. at tage din virksomhed offentlige. Selv om sikkerhed love i USA har gjort det lettere for virksomheder at gå offentlig, og tilbyde materiel som en måde at skabe nødvendige midler, er det stadig nok det mest risikable valg. Det er normalt ikke en anbefalet mulighed for meget ny eller meget små virksomheder. På grund af antallet af juridiske spørgsmål involveret er rådføre sig med en kyndig advokat på forhånd afgørende. Der er også en masse stress involveret i et aktieselskab, og et betydeligt tab af selvstændighed og kontrol. Før du foretager dette valg, være helt sikker på, at dette er den klogeste fremgangsmåde for din virksomhed.
2. at få penge fra slægtninge. Ja, det kan synes som tigger, og det er en vanskelig ting at skulle sluge din stolthed. Overraskende, i en nylig undersøgelse sagde næsten 30% af iværksættere, at de rejste hele eller en del af den kapital, de havde brug for gennem familiemedlemmer. Hvis dette er dit valg, skal du sørge for, at din advokat, udarbejde en regelmæssig virksomhed kontrakt. Når du nærmer familiemedlemmer, tale med dem om deres investeringer på samme måde du ønsker nogen andre uden for investor. Fortæl dem om hvor mange penge de kan gøre, ikke om hvor meget du har brug for deres hjælp. Og sørg for at du holder din slutningen af aftalen.
3. ved hjælp af din opsparing eller kreditkort. Dette er den mest almindelige måde for iværksættere at rejse nødvendige business kapital. Før du vælger denne metode dog, tale med din bankrådgiver. Du ønsker at se på de langsigtede konsekvenser af at bruge din opsparing, livsforsikring eller kreditkort, især i tilfælde af at din virksomhed venture mislykkes, eller bringer ikke i den forventede afkast af investeringer (ROI). Hvis du ender med at finansiere projektet ved hjælp af kreditkort, Sørg for at du shoppe rundt første, og find det kort, der vil tilbyde dig den bedste pris og giver dig den mest “bang” for din sorteper.
4. risikovillig kapital og Angel investorer. Før selv ser ud nemlig risikovillig kapital, kig på din virksomhed fra en outsider synspunkt. Stil dig selv disse spørgsmål: din virksomhed har en solid track record? (De fleste ventureinvestorer ikke investere i nystartede virksomheder). Er din virksomhed har potentiale til at blive meget stor i de næste fem til syv år? (Folk ikke investere i din virksomhed ud af godhed i deres hjerter. De leder efter et afkast af deres investeringer – jo større jo bedre.) Er din virksomhed ejer en god procentdel af sit marked, eller det står til at vinde en stor procentdel i de næste 12 til 18 måneder? (I modsætning til populær tro, din virksomhed behøver ikke at være involveret i high tech at tiltrække risikovillig kapital). Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, er din næste skridt at finde en venture kapital firma hvis idealer og mål er i overensstemmelse med jeres. Dit næste skridt bør være at se på din “cirkel af indflydelse” og se, hvis du kender nogen, der kan give dig en personlig introduktion til nogen på venturekapital firma. (Folk investere i mennesker, ikke bare virksomheder.)
5. potentiel eller nuværende medarbejdere. Overraskende, et af de mest almindelige måder (især for nye virksomheder) at rejse egenkapital, er ved at invitere dine potentielle eller aktuelle medarbejdere mulighed for at blive investorer. Med denne metode ikke blot får du en virkelig engageret arbejdsstyrke, men mange equity medarbejdere er også villige til at acceptere en under markedet løn i begyndelsen (især hvis du gør det samme). Der er andre fordele, men dette valg er ikke uden sine faldgruber. Igen, før du går denne rute, tale med din advokat, business, og indført politikker, planlægger for potentielle problemer. For eksempel, hvad gør du, hvis en medarbejders arbejde bliver substandard? Eller en medarbejder afsluttes og går ind i konkurrence med dig efter at lære alle selskabet hemmelighederne? At sætte en risikostyringsplan på plads og overvejer alle uforudsete udgifter er din bedste satsning for denne indstilling.
Uanset hvilke valg du foretager i søger egenkapital, ved at planlægge fremad, gør dit hjemmearbejde og efter råd fra din advokat, vil du øge sandsynligheden for at hæve de penge du har brug for og at gøre forholdet mellem dig og din investorer en indbringende en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.