Dårlig kredit billån

Auto lån til dårlig kredit tilbydes til personer, der har fået dårlig kredit ved slutningen og/eller ubesvarede betalinger. En dårlig kredit auto lån hjælper med at genetablere låntagere kredithistorie. Dårlig kredit auto lån kan bruges til at købe et brugt køretøj. Sommetider, kan disse lån anvendes til at finansiere en ny bil. Dårlig kredit auto lån er kortfristede lån, og deres tilbagebetalingsperiode strækker sig fra 48 til 60 måneder.

Det første skridt i processen med at ansøge om en dårlig kredit auto lån er at bestemme din FICO score, også kendt som kredit score. Kredit-bureauer som Equifax, Trans Unionen og Bradstreet kan bestemme din kredit score. En kredit score 650 og nedenfor betragtes som dårlig kredit. Låntagere med dårlig kredit udbydes normalt høje rente auto lån. Det næste skridt er at søge efter en troværdig långiver. Internettet er en god kilde til at finde långivere beskæftiger sig i dårlig kredit auto lån.

Pengeinstitutter, banker, kreditforeninger, forhandlere og mæglere udvide dårlig kredit auto lån. Alle af dem beskæftiger en slags risikobaseret værdisætte tilgang i at tilbyde dårlig kredit auto lån. En medunderskrevet lån er en af de bedste muligheder for en dårlig kredit auto lån. Hvis låntagere ikke tilbagebetale lånet, cautionsmænd påtager sig ansvar for at tilbagebetale lånet. For at sikre dårlig kredit lån gennem forhandler, har låntagere til at betale højere priser.

Det sidste trin er en sammenligning og evaluering af rentesatser og gebyrer opkrævet af forskellige långivere. Auto lån citater fra flere långivere kan bruges til at vælge de mest konkurrencedygtige rentesatser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.