Den skjulte magt forståelse: En hemmelighed til at opbygge Massive Momentum i erhvervslivet

Du har travlt med din virksomhed i dag, er du ikke? Du presser din krop og sind til grænsen kun om hverdagen til at håndtere alle de aktiviteter, der skal gøres.
Men noget er ikke helt rigtigt med dette billede. Fik du i business at have mere tid frihed og flere penge til at gøre hvad du vil gøre, når du ønsker at gøre det?
Fik du i business tænker, at når du få det organiseret og “op og køre” du ville være i stand til at tage lidt fri til ferie og Nyd din voksende overskud?
Tja, hvis du tilfældigvis er enig med nogen af disse spørgsmål, vil så du være glad for at høre, at der er en løsning at gøre tingene bedre for dig og din virksomhed. Der er en manglende ingrediens til denne alt for almindelige situation, som mange virksomhedsejere erfaring.
Hvad der mangler fra din virksomhed i dag er momentum–massive, kraftfuld, profit-pumpende momentum!
Så hvad er momentum, anyway?
Websters Ordbog definerer “momentum” som en “styrke eller kraft, der fortsætter med at vokse”. Betyder, hvis du ønsker at få din fortjeneste vokser og begynde at lægge flere penge i lommen måned efter måned, skal du have strøm af momentum arbejder for dig.
Dette kan forstås bedst med et eksempel.
Forestil dig at din virksomhed er en bil, og du kører på en lille sidevej når du beslutter at slå op en onramp at gå ind på motorvejen. For at komme op af rampen, du nødt til at skubbe pedalen ned lidt mere og holde presser på pedalen, indtil din bil er forbi onramp og bevæger sig fremad på 65 km/h ned på motorvejen. (eller 105 km/t for ikke-amerikanske bilister 🙂
Nu til den magiske del af historien. Når du vil denne hastighed ned på motorvejen, kan du lade op på speederen en smule og stadig bevare din hastighed af 65 MPH. Med andre ord rent på dette tidspunkt du faktisk bruger langt mindre gas til at rejse meget hurtigere og længere.
Ved du hvorfor din bil kan gå hurtigere med en mindre indsats på motorvej i forhold til sidegader? Svaret er momentum!
Du kan tage din virksomhed fra de overfyldte sideveje af middelmådighed til motorvejene holdbar-omflytning af storhed. Du har alle de evne og talent du skal katapult din virksomhed til fantastiske niveauer af succes og overskud lige nu.
Alt du skal gøre for at tage tingene til det næste niveau er, lære at udnytte styrken af positive momentum og få det til at virke for dig lige væk. At skabe momentum hjælper små entrepreneurielle virksomheder hele vejen op til store multi-milliard dollar selskaber. Og det kan arbejde for dig og din forretning bare det samme.
Det første skridt til at skabe positive momentum i din virksomhed er blot kaldes “Forståelse”. Lad os dække en oversigt over hvad jeg mener med “Forståelse” og hvordan du kan tage dette første skridt lige væk.
Det er vigtigt at forstå, hvor du er på i dag i din virksomhed. Tænker og besvare følgende spørgsmål vil hjælpe dig med at udvikle dit fundament for massive momentum. Ligesom når du bygger et nyt hus, er det altid vigtigt at begynde med en stærk, solidt fundament. Her er nogle spørgsmål at få du tænker om emnet af forståelse:
1. hvor mange år har du været involveret i din handel eller forretning?
2. hvilken type forretning er du i dag? (dvs. direkte salg, detailhandel, osv.)
3. på en skala fra 1 til 10 (med 10 er bedst), hvor ville du rang din nuværende stående i erhvervslivet i forhold til andre virksomheder/personer i din branche?
4. hvor ofte vil du læse nyhedsbreve og/eller handel publikationer i din branche?
5. har du arbejde deltid eller fuld tid? Om hvor mange timer om ugen?
6. Hvad er de én eller to største grunde hvorfor du er i denne business i dag? (dvs. har du elsker det produkt eller den tjeneste, du håber at gøre penge nok til at blive f1nancially fre ~ e en dag, elsker du de interaktioner, du har med dine kunder, osv.)
7. hvordan måler man succes i din virksomhed i dag? (dvs. overskud/penge, antal kunder, osv.)
Gøre nogen tid i din kalender denne uge at tænke på dine svar på disse spørgsmål. Og hvis du har en business coach i dag, også gøre tid til at gennemgå dine tanker om disse spørgsmål med ham eller hende.
Forståelse, hvor du er på i din forretning i dag er det første skridt til at lægge et solidt fundament og begynder at katapult din virksomhed i massiv momentum. Handle og få disse spørgsmål besvaret i dag. Du vil blive glad for du gjorde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.