Faktorer at overveje, når du vælger en bil Lån

Der findes en række forskellige typer lån lige fra standardlån med variabel rente til langfristede fastforrentede aftaler, alle med deres fordele og ulemper. Når du vælger, hvad der er bedst for dig, er der en række faktorer, der bør tage højde for, såsom det finansieringsbeløb, du har brug for, dine tilbagebetalingsmuligheder, betingelserne og de opkrævede renter for at nævne nogle få.

Standard variabel rente lån er dem, der generelt tages ud for at “Mænd straffende satser”, snarere end at bede til, at de ikke koster mere, end du har råd til, som vil komme som en behagelig overraskelse for mange låntagere. Satssatsen (også kendt som ÅOP eller årlig procentsats) fastsættes dagligt og ændres fra den dato, hvor du underskriver kontrakten. Hvis din sats er højere end gennemsnittet, så er du usandsynligt, at drage fordel af den rentebesparelser, at en sats, der er lavere end gennemsnittet giver. Ikke desto mindre er det vigtigt at sammenligne renten, fordi det ofte er renten sammenligning, der kan gøre et lån overkommeligt eller ej.

Fastforrentede lån har en anden tilgang til lån. Med et fastforrentet lån accepterer du at tilbagebetale beløbet normalt i et bestemt antal år, til en bestemt rente, normalt mindre end den primære rente. Du har ikke en variabel rente, og over tid, som du betaler lånet, vil dine tilbagebetalinger bliver mindre og mindre. Faste satser kan variere, men fordi satsen er fastsat for lånets levetid, er det typisk billigere end variabelt forrentede lån. Over tid kan faste satser blive meget lave satser, hvis bankerne mener, at det handler om den eneste måde, de kan tjene penge udlån penge. Det er også grunden til, at nogle banker kun yder disse lån til variabel rente.

Fordele

o Det er en måde at planlægge dit finansielle budget i løbet af de næste par år, da mange regelmæssige månedlige betalinger kan være meget billigere end omkostningerne ved enkelt engangsbeløb betalinger.

o Det kan enten reducere eller forenkle administrationen af dine månedlige betalinger ved løbende at omforsende lånet og genforhandle renter og andre vilkår.

o Det kan også overtages over en årrække, som kan lade dig indarbejde alle andre tilbagebetalingsordninger, som dine særlige omstændigheder og forpligtelser tilskynder til.

o Faste satser kan være meget billigere end variabel eller justerbar rente lån.

o Fastforrentede lån er normalt væsentligt billigere som følge af, at procentsatserne fastsættes på det største oprindelige beløb, der kan lånes.

o Du kan budgettere dine almindelige betalinger til dit månedlige budget, i stedet for at tilføje pence og penny på formularen i slutningen af måneden.

Almindelige vilkår

Fastforrentede lån er netop det – fast. Du kan have ro i sindet at vide, at der ikke vil være mange overraskelser, når det kommer til renter og tilbagebetalinger.

Bil lån kan variere alt fra et til fire år, seneste er den bedste løsning. Mens en længere sigt kan være fristende, kan det efterlade dig med en økonomisk byrde på forskellige punkter i hele perioden. Dårlig overkommelige priser kan efterlade dig med en månedlig betaling, der er svært at håndtere. For mindre beløb er det en billigere mulighed at se på en kortere sigt. En bil lån regnemaskine kan hjælpe dig med at vurdere rater baseret på din anslåede sats, hvis du er villig til at betale dette fuldt ud i løbet af perioden, eller.

Bilforhandler lån pålægge en af de højere satser, hvilket gør det sværere at låne, men nogle lån kan stadig let findes på internettet uden gebyr. Det kan dog tage længere tid at gennemføre transaktionen, og derfor skal du tilføje dette til de samlede omkostninger ved bilen. Den eneste gang du skal forvente at modtage en usikret lån på 100 procent på lang sigt er, hvis du handler online. Usikrede tilbud varierer afhængigt af de involverede risikoniveauer, og også mange singaporeanske långivere tilbyder endda ingen doc billån.

Hvis du vælger at købe en brugt bil, kan du nå det magiske tal på omkring $ 7.000. Du bør ikke have nogen problemer med at finde en meget god handel online med konkurrencedygtige priser, der undertiden er langt under dette tal. Men når du går til at forhandle en bil aftale, skal du huske kun at finde en, der opfylder dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.