Find tid i hverdagen til nye ting

Livet kommet nogle gange i vejen for de ting, som vi i virkeligheden meget hellere ville bruge vores tid på. Det kan være nogle af de håndværksmæssige ting, vi gerne vil have gjort i huset, en interesse, vi ikke får dyrket nok, eller noget helt tredje, der ikke er plads til i hverdagen.

Hvis du af og til føler, at du ikke har den tid i hverdagen, som du godt kunne tænke dig, så kan du læse mere her.

Giv pligterne fra dig

Det første, som du skal gøre, før du kan få plads til de ting, som du gerne vil bruge tiden på, er at give slip på nogle af de ting, som du bruger tiden på nu. Det kan være en nemmere løsning til madlavning, som for eksempel måltidskasse.com, eller det kan være ansættelsen af en rengøringsdame.

De to forrige ting koster selvfølgelig penge, så det er ikke alle, der har råd til en sådan service. Hvis ikke du har pengene til det, kan du forsøge at omorganisere din dag eller tildele pligter til andre familiemedlemmer.

Prioriter de ting, som du vil have inddraget

Når først du har pladsen i din hverdag, så handler det om at prioritere at få tingene gjort. Dette kan du gøre ved at sætte dig ned hver søndag og planlægge din uge. Her skal du huske at dedikere tid til de ting, som du har gjort plads til, så du får fundet tiden og ikke bare udskifter de tidligere pligter med noget nyt, som du ikke har lyst til.

Udgivet i: mad