Generelle Tips på kreditkort

Kreditkort eller plast penge er allestedsnærværende i dag. I dag er de behandles som mere af en nødvendighed end blot en vare. Derfor er det vigtigt, at du ikke kun anvende dem rigtigt men også tage ordentlig pleje af dem. Følgende liste er en samling af nogle tips om forvaltning af kreditkort:
1. aldrig valgt et bestemt kreditkort, fordi din ven eller en anden har valgt den. I stedet basere det på dine behov.
2. Sammenlign forskellige kreditkort før ankommer til den rigtige en for dig.
3. altid tegn på bagsiden af dit kreditkort, så snart du modtager den. Dette er en vigtig kreditkort beskyttelsesmekanisme.
4. beskytte følsomme informationer/oplysninger om dit kreditkort f.eks. PIN. Afslør aldrig dine oplysninger til nogen.
5. ødelægge enhver mails, der indeholder sådanne detaljer om dit kreditkort. Svindlerne kan være scanning dit skrald til sådanne oplysninger.
6. del ikke dine kreditkort med venner og familie. Ansøge om supplerende kort hvis du har brug for en til din familie osv.
7. aldrig udnytte mere end 75% af dit kreditmaksimum. Dette vil hjælpe i indeholdende din kreditkort gæld og også i at opretholde en god kreditvurdering.
8. være lynhurtig i dine betalinger. Hvis du ikke har modtaget din månedlige faktura, kan du spørge din kreditkort leverandør. Non-betalinger og betalinger i slutningen plette din kreditværdighed.
9. lad dit kreditkort, gå ud af dit syn.
10. der er ingen tryllestav for gæld afskaffelse. Så træffe foranstaltninger for at komme ud af din kreditkort gæld. Dette omfatter ting som kontrollerende dit kreditkort usage, bruger kontanter ved nogle lejligheder, konsolidering af gælden osv.
11. Hvis dit kreditkort bliver tabt eller bliver stjålet. Straks underrette (opkald) dit kreditkort leverandør til at få det gjort ugyldige. Holde dette telefonnummer adskilt fra dit kreditkort.
12. Vær hurtig rådgivning ændring af adresse til dit kreditkort leverandør.
13. være opmærksom på forskellige tilbud / rabatter, der ledsage dit kreditkort. Du ved aldrig, hvornår man kan vise sig nyttige for dig.
14. du må ikke fejl kreditkort for gratis penge eller et lotteri. Husk at du skal betale for det. Så altid holde sig til dit budget.
15. Tjek hvis en af de særlige kredit kort f.eks. studerende kreditkort, small business kreditkort er bedre for dig.
16. altid læse alle instruktionerne, der følger med dit kreditkort især dem relateret til gebyr/provisioner osv.
17. indløse medlemskab rewards i tid. Lad ikke point få udløbet. Aldrig efterlade dem uudnyttede når du lukker din kreditkortkonto.
18. Tag professionel rådgivning hvis du er for dybt ind i kreditkort gæld.
19. aldrig får lokket af alle de gratis tilbud på dit kreditkort og ender med at bruge tusindvis af dollars bare for at indse senere at du faktisk ikke kan betale det tilbage i tiden.
20. aldrig gælde for alt for mange kreditkort kun for mode skyld. Selv du ikke bruger dem du kan stadig betale årsgebyrer og dem og desuden hvorfor holde noget du behøver.

1 betragtning angående “Generelle Tips på kreditkort”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.