Sådan at beslutte, om Chequeing og opsparingskonti

At vælge de rigtige bank regnskab kan være en vanskelig opgave… efter alt, gør du store beslutninger, der kan direkte påvirke dine finanser. Der er desværre ikke en catch-all måde at se på at vælge forskellige typer af bankkonti… chequeing og opsparingskonti har forskellige overvejelser og bør ses ud fra forskellige synspunkter før du foretager din beslutning på enten.

Denne artikel er bestemt til at give dig nogle af de ting, du bør holde for øje, når udkig efter enten en chequeing konto eller opsparingskonto, og vil forhåbentlig være hjælpsom i gør din endelige beslutninger.

Forskelle i Chequeing og besparelser

Fordi de beskæftiger sig med dine penge på forskellige måder, skal du sørge for at du ikke ser på chequeing og opsparingskonti, som om de er den samme type konto. Opsparingskonti betaler du interesse for mængden af penge, som du holder som en balance, der henviser til, at chequeing tegner sig generelt gør naturligvis ikke, nogle gør; andre kan omkostningskonto vedligeholdelsesgebyrer, men.

På den anden side kan checks du let adgang til de penge, som du holder i din konto flere gange (indtil du løber tør for checks eller løbe tør for penge), mens de fleste opsparingskonti opkræve gebyrer for overstiger et vist antal hævninger hver måned.

Det er vigtigt at holde overvejelser som disse i tankerne mens du kigger på potentielle konti… beslutte, hvad du ønsker den konto der skal bruges til og de funktioner, der vil være til gavn for at bruge, og derefter søge efter den bedste konto hvis funktioner opfylder hvad du leder efter.

Hvad skal man kigge efter i Chequeing regnskaber

For at finde den chequeing konto, der passer bedst til dine behov, bør du kigge efter en, der tillader dig at skrive ubegrænset checks samtidig oplader du ikke ekstra gebyrer herfor. Hvis det er muligt, kan du prøve og finde en rentebærende chequeing konto… Selvom renten sandsynligvis vil være mindre end en opsparingskonto, selv en lille smule af interesse vil betale dig mere end du havde tidligere. Du bør også sørge for, at du ved om dine checks er leveret af banken, eller om de skal købes separat.

Hvad skal man kigge efter i Savings Accounts

En af de mest vigtige ting at kigge efter i en opsparingskonto er den rente, der betales af din kontosaldo. Tage sig tid til at shoppe rundt i forskellige banker og sammenligne den rente, der hver tilbyder, og sørg for, at du også finde ud af supplerende oplysninger som antallet af udbetalinger tilladt hver måned og andre gebyrer eller afgifter, der kan pådrages med kontoen.

Du kan også ønsker at finde ud af, om kontoen kan knyttes til en chequeing konto for at hjælpe du undgå overtræk gebyrer, eller hvis den opsparing konto, som du overvejer tilbyder ekstra funktioner, som du måske ikke i første omgang være opmærksom på.

Konti på flere banker

Bare fordi du har betyder ikke en konto hos en bank, at alle dine konti skal være med den samme bank. Du er velkommen til at shoppe rundt i forskellige banker og åbne konti på mere end en af bankerne i dit område.

Du bør tjekke med de forskellige banker, som du overvejer og se om de tilbyder nogen bonusser for loyalitet for at have flere konti med dem… ikke alle banker gør, men dem, der vælger at tilbyde dem kan gøre din bank erfaring meget mere behagelig.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.