Bedste Fantasy Lydbøger

De bedste fantasy lydbøger tilbyder den mest komplette flugt muligt. Disse lydbøger forvandler en hel verden eller skaber en ny. De har også et væld af komplekse karakterer og en engagerende historie, der er næsten smertefuld at fortælle. Hvordan vælger du den rigtige fantasy bog? Disse historier kan lære dig en masse. Denne artikel vil forsøge at besvare disse spørgsmål, så du kan vælge den rigtige fantasy bog for dig.

Først skal du overveje bogens genre. Der er to typer af fantasi. Moderne er, hvor indstillingen er velkendt og reel, mens gamle er, hvor det finder sted for tusinder år siden. Moderne undergenrer omfatter ofte futuristiske indstillinger, mens den gamle undergenre er mere almindelig. Vi vil kun diskutere de bedste fantasy lydbøger inden for hver kategori med henblik på denne liste. Lad os starte med den klassiske fortælling, Ringenes Herre.

J.R.R. Tolkiens trilogi, Ringenes Herre, er en af de mest populære fantasy-lydbøger. Tolkiens geniale forfatterskab har skabt en verden, der kunne kaldes Middle Earth. Det er sat i en tid, hvor alle kæmper mod det onde. Romanen er en klassisk eventyrroman, der indeholder kraftfulde figurer og fantastiske scener med lige nok drejninger til at holde læseren interesseret. Tolkien skabte en helt ny verden, en, der var fuld af magi og undren, hvilket er helt i modsætning til den verden, vi lever i.

George R.R. er en anden favorit fantasy fan. George R.R.’s A Song of Ice and Fire lydbog serie er en anden favorit af fantasy fans. Den er baseret på hans bedst sælgende bogserie. Martins historier foregår på Westeros, en smuk halvø mellem de vestlige og østlige oceaner, hvor de ædle huse kappes om Jerntronen. En Feast of Crows er den bedste fantasy lydbog i denne serie. Den afsluttende bog, A Dance with Dragons blev sat mange år efter begivenhederne i A Feast of Crows.

Robert E. Howards fantasyromaner introducerer læseren til rosenes bizarre verden. Howards historier handler om de bizarre skikke, magiske kræfter og mærkelige lande, som han beskriver i sine Roses-rejser. Mens de fleste historier handler om magi, er der nogle skrækhistorier på grund af Howards fantasifulde skabelse af Journeys of the Roses. Romanen “The Rose in the Fifth Rain” viser en prinsesse, der bliver taget som gidsel af en necromancer loyale Dark God Thanquat. Hun bliver derefter ført til et sted, hvor han besætter hende. Serien indeholder også “Nights in the Witch’s Tower”, “Prinsessen af Argynit”, samt “The Gods of Mars.”

J.R.R. er en dedikeret læser af alle typer. Tolkiens Ringenes Herre fortsætter sin appel til alle aldre med de bedste podcasts. Lydbogen fra den tredje rate af Ringenes Herre: Ringenes Fællesskab er blevet tildelt flere priser, herunder Nobelprisen. Silmarillion og The Shattering of Ice Part I, The Silmarillion Part II og The Shattering of Ice Part III er trilogiens bedste fantasy-lydbøger. For dem, der ønsker at opleve spændingen ved J.R.R. Tolkiens midgårdsfortælling i lydformat, kan alle disse bøger downloades i lydformat.